Esti aici: Acasa >> Termeni si conditii
Menu
Piese dupa catalog
Produse Universale
TRANSPORT

 

PROMOTIE! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI!

 

Promotii
Ulei semi-sintetic motor - Mobil Super 2000 X1 10W40 - 5L

Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat
Sfaturi practice
Cum conducem in conditii de iarna extreme Desi autoritarile ne sfatuiesc sa nu pornim la drum atunci cand conditiile meteorologice ne sunt potrivnice, de cele mai multe ori avem probleme de rezolvat sau un program foarte strict la serviciu.
Cum sa conducem pe vreme rea Termenul "Enjoy the Ride" nu se aplica atunci cand burniteaza si cand vantul sta sa te doboare. Si aceste semne sunt deja la ordinea zilei. Cea mai buna strategie pentru vreme rea este sa eviti sa iesi din casa. Brrr..
Cum sa-ti "citesti" cauciucul Foarte multi soferi acorda un interes deosebit jantelor, probabil pentru a pune amprenta personalitatii pe masina personala, insa anvelopele au o importanta mai mare decat cred unii conducatori auto.
Amenzi in Europa Daca tot se apropie vacanta si v-am oferit lista limitelor de viteza in tarile europene, credem ca ar fi bine sa stiti si ce amenzi se practica pe acolo
Cum se intretine vopseaua masinii Orice posesor de masina stie cat de important este aspectul caroseriei acesteia, indeosebi al vopselei.

Xpress-Auto.md va ofera o modalitate sigura de selectie a pieselor prin intermediul catalogului online, de asemenea consultantii nostri va sunt mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a face selectia corecta.

 

Insa, in cazul in care produsul procurat nu este ceea de ce aveti nevoie si doriti sa il returnati, va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore de la livrarea comenzii.

 

Reclamatiile si cererile de returnare vor fi acceptate numai daca ne aduceti la cunostinta in decurs de 48 ore ca doriti sa intoarceti marfa, apelindu-ne la numarul de telefon 069-42-82-82.

 

Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.

 

Obligatoriu marfa trebuie sa fie in ambalajul original si in conditia care aceasta a fost livrata, sa nu prezinte urme de uzura, ulei, lovituri.

 

Puteti refuza marfa la livrare daca sunt semne vizibile de deteriorare sau ati observant ca produsul livrat nu este ceea de ce aveti nevoie.

Cerere piesa auto
 

078-63-73-73