Esti aici: Home - Oferte speciale
Menu
Piese dupa catalog
Produse Universale
TRANSPORT

 

PROMOTIE! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI!

 

Promotii
Ulei semi-sintetic motor - Mobil Super 2000 X1 10W40 - 5L

Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat
Sfaturi practice
Cum conducem in conditii de iarna extreme Desi autoritarile ne sfatuiesc sa nu pornim la drum atunci cand conditiile meteorologice ne sunt potrivnice, de cele mai multe ori avem probleme de rezolvat sau un program foarte strict la serviciu.
Cum sa conducem pe vreme rea Termenul "Enjoy the Ride" nu se aplica atunci cand burniteaza si cand vantul sta sa te doboare. Si aceste semne sunt deja la ordinea zilei. Cea mai buna strategie pentru vreme rea este sa eviti sa iesi din casa. Brrr..
Cum sa-ti "citesti" cauciucul Foarte multi soferi acorda un interes deosebit jantelor, probabil pentru a pune amprenta personalitatii pe masina personala, insa anvelopele au o importanta mai mare decat cred unii conducatori auto.
Amenzi in Europa Daca tot se apropie vacanta si v-am oferit lista limitelor de viteza in tarile europene, credem ca ar fi bine sa stiti si ce amenzi se practica pe acolo
Cum se intretine vopseaua masinii Orice posesor de masina stie cat de important este aspectul caroseriei acesteia, indeosebi al vopselei.
Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat

Mobil Super2000 X1 10W-40 – acest ulei este realizat pe baza de uleiuri sintetice de performanță ridicată, depășind cerințele impuse de standardele recente pentru benzină și motoarele diesel moderne.

Mobil Super 2000 X1 10W-40 ofera un o functionare curate a motorului si o protective mai buna de uzură în comparație cu uleiurile minerale datorita unei combinatii special de minerale și uleiuri sintetice de bază cu sistem de aditivi special selectată. Utilizarea de componente sintetice imbunatateste proprietatile de performanta ale uleiului. Mobil Super 2000 X1 10W-40 sprijină în mod activ curățenia motorului de ansamblu, prevenind formarea depunerilor dăunătoare, nămoluri și lacuri, și se luptă cu uzura la temperaturi joase și înalte. Acest ulei poate fi utilizat atita la motoarele pe benzină cit si la motoarele diesel în autoturismele.

Mobil Super 2000 X1 10W-40 este recomandat în mod special pentru utilizarea la automobilele modern pe benzină si diesel cu si fara turbo copresor, precum și la motoarele de modele anterioare. Mobil Super 2000 X1 10W-40 - o alegere excelentă pentru autoturisme, utilitare și camioane ușoare.

Beneficii:

 

* Stabilitate termo-oxidativa ridicata;

* Proprietati anti-uzura inbunatatite.

* Indice de viscozitate ridicat și stabilitate la forfecare;

* Reducerea efectivă a uzurii.

 

 

Specificatii:

echivalent cu:

ACEA A3/VZ

API SL, SJ / CF

aprobat:

MB 229.1

VW 505 00

VW 500 00

 

Recomandarile producatorului:

Acest ulei este recomandat pentru utilizarea initiala si deservirea periodica a automobilelor VW Audi Group.

Principalele caracteristici fizice și chimice

Viscozitatea cinematică la 40/100 ° C, mm ² / s 98/14.4

Indice de vâscozitate 157

Cenusa sulfatata,% wt. 0.91

Punct de inflamabilitate în creuzet deschis, ° C 230

Punct de racire, ° C -30

Densitate la 15 ° C, kg / l 0.870

 

Producatorul: MOBIL
Volum: 5L
Vascozitate: 10W-40
Tip: Semi-Sintetic
Se utilizeaza la: Motoare Diesel si Benzina (Universal)

Cerere piesa auto
 

078-63-73-73