Esti aici: Acasa >> -!Ulei Transmisie!-
Menu
Piese dupa catalog
Produse Universale
TRANSPORT

 

PROMOTIE! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI!

 

Promotii
Ulei semi-sintetic motor - Mobil Super 2000 X1 10W40 - 5L

Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat
Sfaturi practice
Cum conducem in conditii de iarna extreme Desi autoritarile ne sfatuiesc sa nu pornim la drum atunci cand conditiile meteorologice ne sunt potrivnice, de cele mai multe ori avem probleme de rezolvat sau un program foarte strict la serviciu.
Cum sa conducem pe vreme rea Termenul "Enjoy the Ride" nu se aplica atunci cand burniteaza si cand vantul sta sa te doboare. Si aceste semne sunt deja la ordinea zilei. Cea mai buna strategie pentru vreme rea este sa eviti sa iesi din casa. Brrr..
Cum sa-ti "citesti" cauciucul Foarte multi soferi acorda un interes deosebit jantelor, probabil pentru a pune amprenta personalitatii pe masina personala, insa anvelopele au o importanta mai mare decat cred unii conducatori auto.
Amenzi in Europa Daca tot se apropie vacanta si v-am oferit lista limitelor de viteza in tarile europene, credem ca ar fi bine sa stiti si ce amenzi se practica pe acolo
Cum se intretine vopseaua masinii Orice posesor de masina stie cat de important este aspectul caroseriei acesteia, indeosebi al vopselei.
-! !-
Pret: 117,00 lei
Nu am informatii despre stoc

Ulei de transmisie conform fostei specificaţii Dexron II (D) a General Motors, pentru folosirea în cutii de transmisie automate, manuale, sisteme servodirecţie, sisteme hidraulice sau auxiliare. Se foloseşte în autoturisme, autoutilitare (autocamioane, agregate agrare, maşini de construcţii, autovehicule pe şine sau motociclete (ulei pentru furcile telescopice). Uleiul de transmisie Aral ATF 22 este colorat roşu.

 

Specificatii:

 

ZF TE-ML 03D,04D,11A,14A,17C

Voith 55.6335.3x

 

Recomandari:

 

Лист Mercedes-Benz 236.6

MAN 339 tip Z1/V1

Vascozitate: ATF
Tip cutie de viteza: Toate (ulei universal)
Volum: 1L
Tip: Mineral

Pret: 130,00 lei
Nu am informatii despre stoc

 

 

AGIP ROTRA HY-DB este un ulei EP (Extremă Presiune) formulat pentru lubrifierea angrenajelor hipoidale care funcţionează în condiţii normale de exploatare şi pentru care

este prevazută  folosirea de uleiuri  cu  caracteristici  EP.

Este   recomandat, de asemenea, pentru a fi folosit în cutiile de viteze, transmisiile finale şi prizele de putere ale utilajelor agricole  sau din construcţii.

 

Proprietăţi şi performanţe

 

* AGIP ROTRA HY DB conţine aditivi EP care asigură un film rezistent de ulei care se menţine chiar şi la sarcinile şi încărcările foarte mari ce pot apare în angrenajele hipoidale ale autovehiculelor.

* Proprietăţile antiuzură, împreună cu cele de onctuozitate, reduc sensibil uzura danturii şi lagărelor.

* Stabilitatea bună la oxidare previne degradarea uleiului chiar  şi la contactul cu componentele ce lucrează la temperaturi ridicate. Astfel, este inhibată orice tendinţă de

creştere a viscozitaţii sau de formare a şlamului.

* Proprietăţile antirugină asigură protecţia eficientă a angrenajelor şi lagărelor faţă de rugină şi coroziune chiar şi  în prezenţa umidităţii.

* Formarea  bulelor de aer care ar putea afecta continuitatea peliculei de lubrifiant este prevenită prin proprietăţile antispumante ale uleiului.

 

Specificaţii 

 

AGIP ROTRA HY- DB satisface cerinţele următoarelor specificaţii:

   - API GL-4

   - MB – Approval  235.1

   - US Department of the Army  MIL-L-2105

   - ZF TE-ML 02, 08

   - MAN 341

Producator: AGIP
Vascozitate: 80W
Volum: 1L
Tip: Sintetic
Tip cutie de viteza: Toate (ulei universal)

Pret: 130,00 lei
Nu am informatii despre stoc

 

 

AGIP ROTRA MP/S sunt uleiuri de extremă presiune (EP), recomandate pentru diferenţialele autoblocante  şi angrenajele hipoide asociate ce funcţionează în condiţii

grele de exploatare şi care sunt supuse la sarcini ridicate, în special la acţiunea sarcinilor dinamice. Uleiul corespunzător clasei SAE 80W se recomandă pentru utilizare la toate tipurile de tractoare la care un singur ulei este folosit pentru cutia de viteze, transmisie, frâne umede şi sisteme hidraulice. În general, produsele sunt recomandate pentru acele transmisii la care fabricantul recomandă lubrifianţi cu proprietăţi anti ’’stick-slip”.

 

Proprietăţi şi performanţe 

 

* Datorită aditivilor de extremă presiune (EP) uleiul asigură un film continuu chiar dacă angrenajul lucrează în cele mai severe condiţii: sarcini dinamice mari şi prin şoc,  viteze mari de alunecare între dinţii angrenajului.

* Aditivii anti “stick-slip” utilizaţi, prin modificarea coeficientului de frecare, înlătură vibraţiile  şi trepidaţiile în mecanismele de cuplare ale diferenţialelor autoblocante  şi în

frânele umede utilizate în transmisiile tractoarelor.

* Proprietăţile excelente antiuzură şi de onctuozitate, reduc sensibil uzura danturii angrenajelor  şi a  lagărelor pe durata exploatării.

* Excelenta stabilitate la oxidare previne degradarea caracteristicilor lubrifiantului  chiar şi la contactul cu componentele ce lucrează la temperaturi ridicate, astfel încât se reduce tendinţa de creştere a viscozităţii sau  de formare a depunerilor.

* AGIP ROTRA MP/S poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de seviciu în conformitate cu specificaţiile constructorului autovehiculului.

* Produsul AGIP ROTRA MP/S nu este coroziv pentru oţel, cupru  şi alte materiale  şi aliaje.

* Datorită bunelor proprietăţi antirugină, se  previne ruginirea angrenajelor şi  lagărelor, chiar şi în prezenţa umidităţii.  

* Prin bunele proprietăţi antispumante se evită antrenarea bulelor de aer a căror prezenţă în ulei ar afecta continuitatea filmului de lubrifiant. 

 

Specificatii: 

 

API GL-5

US Department of the Army MIL-L-2105D

FORD ESW-M2C 105A

FORD ESP-M2C 154A

FORD SQM-2C-9002A/9008A/9101A

CHRYSLER MS-5644

GENERAL MOTORS MS 9985290

MAN 342 Typ N

OPEL B 0401010

Volkswagen TL 727/726

VOLVO 97313/97314

ZF TE-ML 01, 05A, 07A (85w-140)

ZF TE-ML 05A, 07A, 16B, 17B (SAE 80W-90)

Producator: AGIP
Vascozitate: 80W-90
Tip cutie de viteza: Toate (ulei universal)
Volum: 1L
Tip: Sintetic

Pret: 130,00 lei
Nu am informatii despre stoc

 

 

AGIP ATF II D este un fluid special,  utilizat în transmisiile automate moderne şi în  multe alte domenii în care sunt necesare performanţe deosebite la temperaturi scăzute, rezistenţă la sarcini mecanice  şi  un indice de viscozitate ridicat. 

Lubrifiantul a fost special formulat pentru utilizarea în cutiile de viteze automate pentru care constructorii de autovehicule recomandă folosirea unor fluide de tip DEXRON II D. 

 

Proprietăţi şi performanţe

 

* Alegerea atentă a amelioratorului de indice de viscozitate  asigură produsului caracteristici de viscozitate-temperatură  excelente, chiar  şi după o lungă   perioadă de

utilizare.

 

* Punctul de curgere foarte scăzut garantează performanţele deosebite la temperaturi reduse.

 

* Modificatorii de frecare, corect dozaţi, asigură funcţionarea  silentioasă, lină (fără şocuri), păstrând eficienţa transmisiei.

 

* AGIP ATF II D, datorită stabilităţii la oxidare ridicate, previne degradarea la contactul cu suprafeţele supraîncălzite, micşorând totodată tendinţa de formare a şlamului.

 

* Datorită unor  bune proprietăţi detergent-dispersante, se asigură menţinerea în suspensie a impurităţilor şi se previne astfel formarea depunerilor.

 

* Aditivii EP conţinuţi reduc la minimum uzura, prevenind deteriorarea transmisiei. 

 

* Nu este coroziv faţă de oţel, cupru şi, în general,  faţă de aliajele feroase şi neferoase.

 

* Caracteristicile antirugină asigură inhibarea tendinţei de formare a ruginii în sistemele hidraulice ale transmisiilor automate.

 

* Bunele proprietăţi antispumante asigură reducerea tendinţei de spumare care ar putea afecta proprietăţile de circulaţie  şi de lubrifiere ale uleiului. * AGIP ATF II D este perfect compatibil cu toate tipurile de cauciuc utilizate la fabricarea garniturilor de etanşare.

 

Specificaţii

 

AGIP ATF II D este oficial aprobat ori îndeplineşte cerinţele următoarelor specificaţii:

- BMW;

- General Motors DEXRON II D;

- Caterpillar TO-2;

- Voith G 607 ( Diwa şi Midimat Transmissions);

- MB - Approval 236.6 

- Massey Ferguson M -1110;

- Ford  M2C 138 CJ/ M2C 166 H;

- ZF TE-ML 09, 11 A, 14 D;

- RENK Doromat;

- MAN 339 tip D (I);

- Ford  Mercon 1987;

- Allison C4;

- Maserati

Producator: AGIP
Tip cutie de viteza: Automat
Volum: 1L
Tip: Sintetic
Vascozitate: ATF II D

Pret: Neactualizat Nu am informatii despre stoc

 

 

Uleiul de transmisie Mobil 1 ATF 220 este un ulei destinat transmisiilor automate, servo-directiilor si conversiilor hidrodinamice. Mobil 1 ATF 220 are o stabilitate deosebitala imbatranire si variatie minima temperatura/vascozitate, continand aditivi sintetici si ulei mineral cu vascozitate redusa. ATF 220 dovedeste o mare stabilitate la imbatranire si o variatie minima de temperatura/vascozitate.

 

 

Mobil ATF 220 aprobari producator:

 

-Allison C-4

-Daimler Chrysler MB 236.7

-MAN 339D

-Voith G607

-ZF TE-ML-09A/11A/14A

 

 

Mobil ATF 220 este recomandat pentru urmatoarele specificatii:

 

-Dexron IID

-Renk Doromat

-Caterpillar TO-2

-Ford M2C 33G

Vascozitate: ATF
Tip cutie de viteza: Automat
Volum: 1L
Tip: Semi-Sintetic
Producator: MOBIL

Pret: 162,50 lei
Nu am informatii despre stoc

 

Castrol Manual EP 80W-90este un ulei mineral aditivat pentru presiune extrema, recomandat pentru cutiile de viteze la care se solicita nivelul de performanta API GL 4. Asigura protectie ridicata la oxidare, coroziune, spumare si o buna compatibilitate cu elementele de etansare.

 

Specificatii/Aprobarii:  API GL4, MB235.1, MAN 341 (Tip N), ZF TE-ML 02/08

Producator: CASTROL
Vascozitate: 80W-90
Tip cutie de viteza: Manual
Volum: 1L
Tip: Mineral

Pret: 175,50 lei
Nu am informatii despre stoc

 

 

Uleiul pentru transmisii automate Top TecATF 1100 este un fluid hidraulic care arela baza uleiuri sintetice HC in combinatie cu aditivi moderni si de inalta performanta pentru utilizare. Top Tec ATF 1100 se recomanda pentru utilizare in sisteme de servodirectie, transmisii manuale, automate, auxiliare si in sisteme hidraulice.

 

DOMENIUL DE UTILIZARE:

 

Pentru transmisii automate, manuale, diferentiale, sisteme de servo-directie, sisteme hidraulice atât în autoturisme si camioane cât si in aplicatii industriale. Trebuie respectate prescriptiile producãtorilor de autovehicule si utilaje.

 

CERTIFICARI, SPECIFICATII, APROBARI:

 

Dexron III H

Dexron III G

Dexron II E

Dexron II D

TASA

Allison C4

Caterpillar TO-2

Ford Mercon ZF-TE-ML 04D, 14A, 17C

Voith H55.6335.xx

MAN 339 type V1

MAN 339 type Z1

 

LIQUI MOLY recomanda utilizareaacestui produs si la autovehiculele cuurmatoarele specificatii:

 

MB 236.1

ZF-TE ML 02F, 03D, 09, 11B, 14B

Producator: LIQUI MOLY
Vascozitate: ATF
Tip cutie de viteza: Toate (ulei universal)
Volum: 1L

Pret: 175,50 lei
Nu am informatii despre stoc

 

Ulei pentru cutii de viteze sincronizate sau nesincronizate, cutii de transfer si transmisii cardanice FARA LSD (alunecare limitata). Lubrifiant mineral de inalta presiune pentru protectie eficienta la uzura.

 

Standarde: API GL4 si GL5, MIL-L-2105D.

 

Tip ulei: MINERAL.

 

Ambalaj: bidon.

 

Continut: 1 L.

Producator: MOTUL
Vascozitate: 80W-90
Tip cutie de viteza: Toate (ulei universal)
Volum: 1L
Tip: Mineral

Pret: 195,00 lei
Nu am informatii despre stoc

 

Castrol Transmax Z este un ulei mineral aditivat pentru extrema presiune, este recomandat pentru cutiile de viteze la care se solicita nivelul de performanta API GL-5. Asigura protectie ridicata la oxidare, coroziune, spumare si o buna compatibilitate cu elementele de etansare.

 

Specificatii:  API GL -5

 

Aprobari: OEM: ZF TE-ML 05A, 16B, 17B, 19B, 21A

Producator: CASTROL
Vascozitate: 80W-90
Tip cutie de viteza: Manual
Volum: 1L
Tip: Mineral

Pret: 196,30 lei
Nu am informatii despre stoc

 

Lubrifiant pentru cutii de viteze automate, convertoare de cuplu, servodirectii, sisteme hidraulice care necesita fluide cu norma Dexron II.

 

Standarde: MAN 339D; MB 236.7; VOITH 55.6335.32 (G607); ZF TE ML–03D / 04D / 11A / 14A / 17C; GENERAL MOTOR DEXRON II D; ALLISON C-4; CATERPILLAR TO-2

 

Tip ulei: MINERAL.

 

Ambalaj: bidon.

 

Continut: 1L

Producator: MOTUL
Tip cutie de viteza: Automat
Volum: 1L
Tip: Mineral
Vascozitate: DEXRON II-D

Cerere piesa auto
 

078-63-73-73