Menu
Piese dupa catalog
Produse Universale
TRANSPORT

 

PROMOTIE! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI!

 

Promotii
Ulei semi-sintetic motor - Mobil Super 2000 X1 10W40 - 5L

Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat
Sfaturi practice
Cum conducem in conditii de iarna extreme Desi autoritarile ne sfatuiesc sa nu pornim la drum atunci cand conditiile meteorologice ne sunt potrivnice, de cele mai multe ori avem probleme de rezolvat sau un program foarte strict la serviciu.
Cum sa conducem pe vreme rea Termenul "Enjoy the Ride" nu se aplica atunci cand burniteaza si cand vantul sta sa te doboare. Si aceste semne sunt deja la ordinea zilei. Cea mai buna strategie pentru vreme rea este sa eviti sa iesi din casa. Brrr..
Cum sa-ti "citesti" cauciucul Foarte multi soferi acorda un interes deosebit jantelor, probabil pentru a pune amprenta personalitatii pe masina personala, insa anvelopele au o importanta mai mare decat cred unii conducatori auto.
Amenzi in Europa Daca tot se apropie vacanta si v-am oferit lista limitelor de viteza in tarile europene, credem ca ar fi bine sa stiti si ce amenzi se practica pe acolo
Cum se intretine vopseaua masinii Orice posesor de masina stie cat de important este aspectul caroseriei acesteia, indeosebi al vopselei.
-! !-
Pret: 1,625,00 lei
Nu am informatii despre stoc

 

Mobil 1 ESP Formula 5W-30

Produs lider al industriei, ideal pentru autoturismele diesel. Dezvoltat pentru a oferi o mai mare performanţă şi autovehiculelor pe benzină.

Mobil 1 ESP 5W-30 cu protecţie a sistemului de emisii îndeplineşte ultima specificaţie pentru uleiul de motor ACEA C2/C3.

·         Ideal în special pentru ultimele modele de autoturisme cu filtre de particule pentru motorină.

·         Dezvoltat pentru a prelungi viaţa şi pentru a păstra eficienţa filtrelor de particule pentru motorină, ca şi a catalizatoarelor pentru benzină

·         Eficienţă a carburantului îmbunătăţită

·         Protecţie excepţională la uzură

Producatorul: MOBIL
Volum: 5L
Vascozitate: 5W-30
Tip: Sintetic
Se utilizeaza la: Motoare Diesel si Benzina (Universal)

Cerere piesa auto
 

078-63-73-73