Menu
Piese dupa catalog
Produse Universale
TRANSPORT

 

PROMOTIE! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI!

 

Promotii
Ulei semi-sintetic motor - Mobil Super 2000 X1 10W40 - 5L

Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat
Sfaturi practice
Cum conducem in conditii de iarna extreme Desi autoritarile ne sfatuiesc sa nu pornim la drum atunci cand conditiile meteorologice ne sunt potrivnice, de cele mai multe ori avem probleme de rezolvat sau un program foarte strict la serviciu.
Cum sa conducem pe vreme rea Termenul "Enjoy the Ride" nu se aplica atunci cand burniteaza si cand vantul sta sa te doboare. Si aceste semne sunt deja la ordinea zilei. Cea mai buna strategie pentru vreme rea este sa eviti sa iesi din casa. Brrr..
Cum sa-ti "citesti" cauciucul Foarte multi soferi acorda un interes deosebit jantelor, probabil pentru a pune amprenta personalitatii pe masina personala, insa anvelopele au o importanta mai mare decat cred unii conducatori auto.
Amenzi in Europa Daca tot se apropie vacanta si v-am oferit lista limitelor de viteza in tarile europene, credem ca ar fi bine sa stiti si ce amenzi se practica pe acolo
Cum se intretine vopseaua masinii Orice posesor de masina stie cat de important este aspectul caroseriei acesteia, indeosebi al vopselei.
Denumire
Ulei semi-sintetic pentru motor DIESEL LEICHTLAUF 10W-40 - 1L
Producator
Producatorul
LIQUI MOLY
Volum
1L
Vascozitate
10W-40
Tip
Semi-Sintetic
Se utilizeaza la
Motoarele Diesel
Pret vechi: 0.00
Pret: 162,50 lei

Este un ulei de motor partial sintetic, care asigura un mers lin al motorului si garanteaza un consum redus de carburant (conform API- alin.VI). Uleiul protejeaza motorul de uzura, îl mentine curat si împiedica formarea namolului negru. Asigura o ungere sigura, protejeaza împotriva uzurii arborele cu came.

 

 

Specificatii si aprobari:

API         CF

ACEA     B3-98-Issue 2

VW         500 00 and 505 00

MB         229.1

Cerere piesa auto
 

078-63-73-73