Menu
Piese dupa catalog
Produse Universale
TRANSPORT

 

PROMOTIE! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI!

 

Promotii
Ulei semi-sintetic motor - Mobil Super 2000 X1 10W40 - 5L

Pret vechi: 799.00
Pret: Neactualizat
Sfaturi practice
Cum conducem in conditii de iarna extreme Desi autoritarile ne sfatuiesc sa nu pornim la drum atunci cand conditiile meteorologice ne sunt potrivnice, de cele mai multe ori avem probleme de rezolvat sau un program foarte strict la serviciu.
Cum sa conducem pe vreme rea Termenul "Enjoy the Ride" nu se aplica atunci cand burniteaza si cand vantul sta sa te doboare. Si aceste semne sunt deja la ordinea zilei. Cea mai buna strategie pentru vreme rea este sa eviti sa iesi din casa. Brrr..
Cum sa-ti "citesti" cauciucul Foarte multi soferi acorda un interes deosebit jantelor, probabil pentru a pune amprenta personalitatii pe masina personala, insa anvelopele au o importanta mai mare decat cred unii conducatori auto.
Amenzi in Europa Daca tot se apropie vacanta si v-am oferit lista limitelor de viteza in tarile europene, credem ca ar fi bine sa stiti si ce amenzi se practica pe acolo
Cum se intretine vopseaua masinii Orice posesor de masina stie cat de important este aspectul caroseriei acesteia, indeosebi al vopselei.
Denumire
ARAL ANTIFREEZE EXTRA 1L
Producator
Aral
Volum
1 L
Producatorul
ARAL
Pret vechi: 0.00
Pret: 162,50 lei

Antifreeza Extra se foloseste in radiatoarele autovehiculelor, intr-o solutie obtinuta cu apa, cu rol antiinghet si anticoroziv. Produsul este conceput pe baza de etilenglicol cu inhibitori (fara azotiti, amine si fosfati) si garanteaza la un raport 40% Antifreeze : 60% apa protectia pe parcursul unui an intreg a sistemului de racire, a motorului si a pieselor metalice impotriva coroziunii si a perforarii. Comportamentul antigelului fata de materialele de izolare sau materialele din care sunt compuse furtunele este neutru. Depozitarile sunt impiedicate, astfel incat este garantata o evacuare a caldurii. Motorul poate fi protejat cu o concentratie corespunzatoare pana la -50 grade C impotriva inghetului. Este un produs realizat special pentru cerintele autovehiculelor, pentru agregatele agrare, motociclete sau masini de constructii. Se va folosi conform recomandarilor producatorilor. Culoarea este verde-albastrui, clara si fara substante straine solide.

 

 Specificatii si recomandari:

 

VW/AUDI/SKODA/SEAT (VW TL 774C = G 11);

Liebherr,

Opel pina la MY 2001,

Porsche,

Saab,

Volvo,

Rover,

Scania;

BS 6580;

BWB;

ASTM D 4985-89, ..D 3306

BMW;

MAN 324 Type NF;

Mercedes-Benz 325.0;

Deutz;

MTU

Cerere piesa auto
 

069-42-82-82 078-63-78-78